BYKOP tilbyder jeres uddannelsesinstitution: 

  • At blive en del af et fælles, bæredygtigt retursystem for to-go kopper, med fokus på genbrug og genanvendelse
  • Genbrugelige to-go kopper der giver en bedre kaffeoplevelse end papkoppen. Kopdesignet er udviklet i samarbejde med baristaer og kaffeforbrugere
  • At kunne imødekomme jeres studerendes og medarbejderes ønske om en mere bæredygtig hverdag
  • En ansvarsfuld branding om cirkulær omstilling og FN’s verdensmål
  • En fremtidssikret løsning på jeres to-go emballage
  • Giver jer mulighed for, omkostningsfrit, at samle penge ind til et projekt på jeres uddannelsesinstitution 

Det er enkelt og billigt:  

At få BYKOP til jeres uddannelsesinstitution er ganske enkelt og billigt. Det vil ikke koste jer mere end at have konventionelle engangskopper, men I vil i stedet for en markant grønnere profil til jeres uddannelsesinstitution. 

  1. I kan bestille kopper/låg en gang om ugen (såvel som afhenting af kopper, skulle I få for mange). 
  2. I bruger en BYKOP i stedet for en engangskop, når I serverer to-go drikke. I tillægger 5 kr. i “pant” på de studerendes køb. 
  3. Når en studerende indleverer en brugt BYKOP, så kan den studerende få de 5 kr. igen eller få rabat på et nyt køb. De studerende kan også vælge at donere koppens værdi til et projekt på skolen, ved at returnere koppen i en returboks. 
  4. I vasker koppen (som med jeres anden service) og den genbruges til næste kunde. Når koppen er for slidt, så erstatter BYKOP den slidte kop med en ny, hvorefter vi genanvender den slidte kop hos vores danske producent. 

Skræddersyet løsning (med mulighed for eget logo): 

Vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning til jer, hvor I vil få kopper med jeres eget logo på. Vi tilpasser altid systemet til netop jeres uddannelsesinstitution. Vi kan levere et system, som har pant på kopperne, eller vi kan levere et system, som ikke arbejder med pant på kopperne (med i stedet indeholder flere nudging-elementer). 

Få et uforpligtende tilbud: