BYKOP tilbyder din virksomhed: 

  • At blive en del af et fælles, bæredygtigt retursystem for to-go kopper, med fokus på genbrug og genanvendelse
  • Genbrugelige to-go kopper der giver en bedre kaffeoplevelse end papkoppen. Kopdesignet er udviklet i samarbejde med baristaer og kaffeforbrugere
  • At kunne imødekomme dine medarbejderes ønske om en mere bæredygtig hverdag
  • En ansvarsfuld branding om cirkulær omstilling og FN’s verdensmål
  • En fremtidssikret løsning på jeres to-go emballage

Det er enkelt og billigt for dig: 

At få BYKOP til din virksomhed er ganske enkelt og billigt. Det vil ikke koste dig mere end at have konventionelle engangskopper, men du vil i stedet få en markant grønnere profil til din virksomhed. 

Skræddersyet løsning til lige netop din virksomhed: 

Vi kan tilbyde en skræddersyet løsning til lige netop din virksomhed. Har du en café på arbejdspladsen, kan vi tilbyde at implementere BYKOPS retursystem i caféen. Vi kan også tilbyde en løsning, hvor I får genbrugelige kopper med jeres eget logo på, uden at have “pant” på koppen. Hvis vi ikke arbejder med “pant” på koppen, kan vi i stedet implementere flere nudging-elementer, så vi reducerer spild og højner genbrugsraten. 

Fælles for begge muligheder er, at BYKOP tilpasser løsningen til lige netop jeres virksomhed, ligesom vi løbende følger op på hvordan løsningen fungerer for jer. I begge tilfælde står BYKOP for at genanvende kopperne hos vores danske producent, når de ikke længere kan genbruges. 

Få et uforpligtende tilbud: